Your Site Title
RAMMESSKOV.jpg

Rammeskov

Villa Rammeskov

 
 

Det vackra gamla trähuset från förra seklet har varsamt renoverats och uppdaterats till 2000-talsstandard. Stenslipen har gått varm de sista två åren för alla skifferytors skull. 

Fyra barn och deras föräldrar kan nu plaska och simma i en nyanlagd pool. I samband med förnyelsen och moderniseringen passade vi på att skapa en ny sinnlig trädgård i den delen av tomten som utgör promenad mellan parkering och husets två ingångar. 

Alla barn fick varsitt vårdträd passande för deras egna personlighet: Magnolia 'Merrill', Malus 'Professor Sprenger', Prunus 'Accolade' och Euonymus europaeus kommer att blomma, dofta och leverera höstfärger på deras väg till och från skolan. 
Vid deras fötter finns en mängd lökar och perenner planterade i ett hav av Calamagrostis 'Overdam'. 

En överraskningarnas trädgård till för bin, fjärilar, fåglar och möten. Det ska bli roligt att se hur alla kommer att trivas här! Vi är inne för en ny vår i den gamla äppelträdgården från 1890!

 

"Vi är så nöjda med Ulrika Sommar och hennes crew! Mycket proffsigt utfört, och planeringen var utförd i detalj. Mycket roliga idéer som man själv inte hade kommit på. Då vi fortfarande inte har njutit av det planterade, eftersom den anlades i höstas, väntar vi med stor spänning på våren och sommaren! Tack Ulrika och gänget! "

- Caroline