Your Site Title
a17-2.JPG

Strandberg

 

 Strandberg

 

Det är många år sedan husets ägare flyttade in i villan vid Duvnäsviken. 

Trädgården hade varit föremål för diskussion en tid. Muren mot gatan behövde renoveras, bilparkeringen var lite smal? Tomtens baksida? 

Vi designade en ny "mjukare" mur av cortenstål - som en våg längs med gatan. I denna planterades växter med högt prydnadsvärde, stark form, mycket färg och skön rörelse. Detta ska nu utgöra blickfång och en ännu finare utsikt!

Till garageinfarten kombinerades betongsten och granit i ett lugnt stabilt mönster medan promenadvägen in mot husets baksida blev en mjuk och böjlig gång av gatsten. 

På baksidan väntar en överraskning! De gamla rhododendronbuskarna har fått ny placering och nytt liv invid foten av en damm. Ljudet av porlande vatten gör platsen till en glädjekälla för både stora och små öron. 

Snart blommar hela backen av vårlök och vi är mycket nyfikna på hur denna trädgård ska utvecklas tillsammans med de stolta ägarna.