Your Site Title
M4236.jpg

Skötselavtal

 

Skötselavtal gör skillnad

 
 


Regelbunden sakkunnig skötsel är en av grundpelarna till en vacker och harmonisk trädgård. Vi vill gärna poängtera vikten av ett skräddarsytt skötselavtal, för att trädgårdens form ska bibehållas och att växterna ska fortsätta utvecklas. 

Vi erbjuder två olika nivåer av skötselavtal för att passa era behov:

 

Paket 1 "Silvertall": 

Ett grundpaket till kunder som vill säkerställagrundskötseln i trädgården genom vår och höströjning. Detta ger trädgården en chans att bibehålla sin karaktär där växter, buskar och träd ges bästa möjlighet till fortsatt utveckling. 

Paket 2 "Gullregn":

 Ett komplett paket för den trädgårdsintresserade oavsett om man är aktiv själv med trädgårdsarbete eller ej. Vi besöker trädgården under växtsäsongen 2 gånger i månaden för skötsel och konsultation. Detta kompletta program ger din trädgård bästa möjliga omsorg och skyddar investeringen i trädgården.

 

"Då vi har en trädgård som är ritad av Ulf Nordfjell så ville ha att göra med en trädgårdsfirma som kan förvalta, underhålla och utveckla trädgården på bästa möjliga sätt. Vi anlitade därför Ulrika Sommar och hennes kollegor som har utfört uppdraget jättebra :)"

- Harry och Tina Granlund