Your Site Title
1500w.jpeg

Att anlägga en trädgård

 

Att anlägga en trädgård

Det finns alltid många möjligheter. Val som är viktiga tidigt i processen.  Det kostar både tid och pengar att bygga och anlägga. Jag vill gärna vara där som ett bollplank tidigt i processen. Kanske redan innan huset är byggt för att kunna avgöra hur schaktmaskinerna ska hantera befintliga träd eller stenar på tomten. Husets placering? Alla platser har en själ. Jag vill fånga den ihop med dina drömmar i en trädgårdsplan som ni kan stödja er på under anläggningsperioden. 

Hanverkare som jobbar med sten är konstnärer enligt mig. Jag har en passion för naturmaterial och tycker att det är viktigt att ta till vara resurser och inspiration från platsen. Jag har länge arbetat med en stenhuggare som var elev när jag startade min karriär. Jag anlägger och överlägger under vägen. 

Att välja träd är viktiga beslut- de växer vidare efter oss. I valet av växter tar jag alltid hjälp att mina kunniga trädgårdsmästare och leverantörer som odlar och förädlar fram nya spännande sorter. Vi vill gärna att du ska känna att det vi planterar är noggrant utvalt - som goda vänner i ditt liv. Utan minst ett träd är din trädgård ingen trädgård. 

Sedan vi anlagt din trädgård färdigt kommer vi på besök kontinuerligt för att se att ni mår bra. Vården och omsorgen krävs under det första året och sedan vill vi gärna fotografera resultatet. Skötsel erbjuds sedan efter behov