Your Site Title
SOMMAR-21.jpg

Personal

 

Personal

 
1.jpg

LISA NÄREAHO

Lisa har jobbat hos oss som trädgårdsmästare sedan 2014. Hon har trädgårdsmästarexamen från Skillebyholm.

När hon inte jobbar med oss eller sköter sin lille Melvin, driver hon sitt eget företag Lilla Trädgårdsmästeriet på Värmdö.

Lisa gillar köksträdgårdar och ätbara växter lite extra, och precis som vi skapar hon gärna miljöer där fåglar, insekter och andra små djur trivs och frodas.

 
2.jpg

LOLLO ABRAHAMSSON

Vår alltid glada och härliga Lollo arbetar på trädgårdskontoret och skapar ordning och reda bland våra offerter och projektredovisningar.

Bli inte förvånad om hon dyker upp i din rabatt för att att räkna plantorna eller timmarna vi lagt ner. Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss svarar hon i vår trädgårdstelefon 072 8585655-alla förmiddagar utom fredagar då hon gärna spelar golf eller seglar.

Du kan alltid maila henne lollo@ulrikasommar.com

 
5.jpg

ANNA NORDLANDER

Anna är vår pinfärska medarbetare. Hon börjar sin anställning som trädgårdsmästare i maj och blir då ansvarig för alla skötselavtal och eftervården av de trädgårdar vi anlagt genom åren.

Anna är tvåbarnsmamma och arkitekt som just bytt skrivbordet mot verkligheten bland levande buskar och träd. Vi ser fram emot att höra hennes glada skratt varje dag .

Anna kommer också att arbeta med att utveckla nya designuppdrag framöver.

Välkommen till oss.

 
3.jpg

CAMILLA FRIDMAN

Vår härliga trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare Camilla är en riktig teamtjej.

Under åren som gått har hon varit delaktig i att utveckla många fina livsmiljöer åt våra kunder.

Camilla är sedan förra året en av våra fasta konsulter som reser hela vägen från Knivsta minst 2 dagar i veckan – övrig tid spenderar hon på kunder i sin egen närmiljö och driver sitt eget Gardenbyfridman.

 
6.jpg

ULRIKA SOMMAR

Sedan 20 år har jag funderat över hur utemiljön påverkar oss. Livet i en trädgård är verkligen viktigt för mig. Den estetiska utformningen och platsens själ spelar en viktig roll, men också det liv som finns i jorden, och i utrymmet mellan himmel och jord. En fjäril eller fågel vill ha vatten. Jag själv vill dricka kaffe i lugn och ro.

När en trädgårdsplan kommer till försöker jag känna med alla mina sinnen.

Jag arbetar med passion och jag älskar mitt jobb.